html hit counter

Schema Tablou Sigurante Opel Astra H 1 7 Cdti

Schema Tablou Sigurante Opel Astra H 1 7 Cdti. Schema panou sigurante Opel Astra. Nu vom intra in foarte multe detalii in acest articol in care sa explicam despre ce este o siguranta auto, cand si de ce se arde, care este rolul. Disposition des fusibles Opel Astra H 2004-2009 Les fusibles de l’allume-cigare (prise de courant) de l’Opel Astra sont les fusibles #29, #30 et #35 dans la boîte à.

Schema Tablou Sigurante Opel Astra H 1 7 Cdti Tablou sigurante Astra H
Tablou sigurante Astra H
Schemele de tablou siguranțe sunt un element important al vehiculelor. În cazul în care o problemă se dezvoltă, aceste scheme pot determina ce trebuie să faceți pentru a remedia problema. Dacă doriți să înlocuiți sau să reparați siguranțele unui vehicul Opel Astra H 1.7 CDTi, este important să înțelegeți schema tabloului siguranțelor. Acest articol va explica schema tabloului de siguranțe al Opel Astra H 1.7 CDTi, pentru a vă ajuta să înțelegeți ce siguranțe sunt necesare pentru acest tip de vehicul și unde sunt localizate.

Schema tabloului siguranțelor

Schema tabloului siguranțelor pentru Opel Astra H 1.7 CDTi vă arată unde sunt localizate siguranțele și ce funcții acestea execută. Un tablou siguranțe este o parte esențială a unui vehicul bine întreținut și vă poate ajuta să identificați rapid ce siguranțe sunt necesare pentru un anumit model de vehicul. Schema tabloului siguranțelor pentru Opel Astra H 1.7 CDTi face referire la următoarele siguranțe: siguranța de scurtcircuit de 15 amperi, fusibilul de pornire de 60 amperi, fusibilul de servodire de 20 amperi, fusibilul de pompă de combustibil de 10 amperi, fusibilul de pompă de combustibil de 15 amperi, fusibilul de pompă de combustibil de 25 amperi, fusibilul de iluminare de 15 amperi, fusibilul de iluminare de 20 amperi, fusibilul de iluminare de 30 amperi, fusibilul de iluminare de 40 amperi, fusibilul de iluminare de 50 amperi și fusibilul de iluminare de 60 amperi. Fiecare siguranță are o funcție diferită, iar toate siguranțele trebuie să fie în stare bună pentru ca vehiculul să funcționeze corect.

Funcția fiecărei siguranțe

Fiecare siguranță are o funcție specifică. Siguranța de scurtcircuit de 15 amperi protejează circuitele cu o sarcină mai mică, cum ar fi sistemul de încălzire. Fusibilul de pornire de 60 amperi protejează circuitele care alimentează motorul cu energie. Fusibilul de servodire de 20 amperi protejează circuitele care alimentează sistemul de direcție. Fusibilul de pompă de combustibil de 10 amperi, de 15 amperi și de 25 amperi protejează circuitele care alimentează pompa de combustibil. Fiecare fusibil de iluminare protejează circuitele care alimentează luminile și alte componente. Fusibilul de 15 amperi protejează circuitele care alimentează farurile de ceață, stopurile și oglinzile. Fusibilul de 20 amperi protejează circuitele care alimentează farurile de întâlnire și de ceață. Fusibilul de 30 amperi protejează circuitele care alimentează farurile de ceață și stopurile. Fusibilul de 40 amperi protejează circuitele care alimentează farurile de întâlnire. Fusibilul de 50 amperi protejează circuitele care alimentează farurile și stopurile. Fusibilul de 60 amperi protejează circuitele care alimentează farurile de întâlnire și de ceață.

Cum să verificați siguranțele

Este important să verificați regulat siguranțele pentru a vă asigura că vehiculul Opel Astra H 1.7 CDTi funcționează corect. Dacă vedeți că un fusibil este ars sau defect, trebuie să-l înlocuiți cu unul nou. Înainte de a înlocui un fusibil, asigurați-vă că cauza problemei a fost determinată și rezolvată. Pentru a verifica siguranțele, scoateți fiecare siguranță din poziția sa și inspectați-o. Dacă vedeți că siguranța este arsă sau defectă, înlocuiți-o imediat. Asigurați-vă că înlocuiți siguranța cu una asemănătoare, cu aceeași rată de amperi, pentru a vă asigura că funcționează corect.

Rezumat

Schema tabloului siguranțelor pentru Opel Astra H 1.7 CDTi este esențială pentru identificarea corectă a siguranțelor și pentru înlocuirea sau repararea acestora. Acest articol a explicat schema tabloului de siguranțe și funcția fiecărei siguranțe. Este important să verificați regulat siguranțele pentru a vă asigura că vehiculul dvs. funcționează corect și în siguranță.

Fuse box location and diagrams: Opel Astra H (2004-2009)

Schema Tablou Sigurante Opel Astra H 1 7 Cdti. See more on our website: fuse-box.info/opel-vauxhall/opel-vauxhall-astra-h-2004-2009-fuses-and-relays Fuse box diagrams (location and assignment of electrical fuses and relays) Opel Astra H / Holden/Vauxhall Astra H (2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009).

Schema Tablou Sigurante Opel Astra H 1 7 Cdti Tablou Sigurante Opel Astra H 1.7 Cdti
from: pallogga.blogspot.com
Schema Tablou Sigurante Opel Astra H 1 7 Cdti Tablou sigurante Astra H - Pagina 6
from: www.clubopel.com
Schema Tablou Sigurante Opel Astra H 1 7 Cdti Tablou sigurante Astra H
from: www.clubopel.com
Schema Tablou Sigurante Opel Astra H 1 7 Cdti Tablou sigurante...
from: www.clubopel.com
Schema Tablou Sigurante Opel Astra H 1 7 Cdti Tablou sigurante Astra H
from: www.clubopel.com
Schema Tablou Sigurante Opel Astra H 1 7 Cdti Panou Sigurante Opel Astra H
from: kastrono.blogspot.com
Schema Tablou Sigurante Opel Astra H 1 7 Cdti Panou sigurante Opel Astra H (Astra H) - FanOpel.ro
from: www.fanopel.ro
Schema Tablou Sigurante Opel Astra H 1 7 Cdti Siguranta Inchidere Centralizata Opel Astra H
from: pompieoprom.web.app
Schema Tablou Sigurante Opel Astra H 1 7 Cdti Tablou sigurante Astra H - Pagina 6
from: www.clubopel.com
Schema Tablou Sigurante Opel Astra H 1 7 Cdti Schema Tablou Sigurante Opel Astra H
from: schema--0.blogspot.com
Schema Tablou Sigurante Opel Astra H 1 7 Cdti Opel astra h 1.7 cdti - schemat ecu - elektroda.pl
from: www.elektroda.pl
Schema Tablou Sigurante Opel Astra H 1 7 Cdti Panou Sigurante Opel Astra H
from: kastrono.blogspot.com

Re : [Astra H 1.7 Cdti] Allumages intempestifs tous voyants tableau de bord [résolu] « Réponse #1 le: 29 juin 2013 à 19:48:59 ». Pour l'horloge , regarde si tu as pas. Disposition des fusibles Opel Astra J / Vauxhall Astra J 2009-2018 Les fusibles allume-cigare/prise de courant de l’Opel Astra J sont les fusibles n°6 (prise de courant. Re : [Astra H 1.7 Cdti] Où trouver le capteur PMH ? « Réponse #8 le: 15 mars 2018 à 20:09:12 ». Il se trouve derrière le moteur en bas, sous le démarreur, prés de la.

Injector Circuit & Wiring Diagram

Schema Tablou Sigurante Opel Astra H 1 7 Cdti. Manuels de réparation et de maintenance pas-à-pas pour OPEL. Vous trouverez ici de nombreux conseils et instructions pour effectuer vous-même des réparations sur votre. Salutare tuturor! Va rog sa imi spuneti, daca ma poate ajuta cineva, la tabloul de sigurante varianta "B" (Astra H) care este rolul celor patru locuri pentru relee: K1, K2,.