html hit counter

Rugaciunea De Dimineata A Parintelui Sofronie Saharov

Rugaciunea De Dimineata A Parintelui Sofronie Saharov. Rugaciunea de dimineata a Parintelui Sofronie Saharov. Î mpărate Sfinte, Cela ce esti mai înainte de toti vecii Fiul Tatălui si Cuvântul Lui Cel împreună fără de început si împreună.

Rugaciunea De Dimineata A Parintelui Sofronie Saharov Rugaciunea de Dimineata a Parintelui Sofronie Saharov
Rugaciunea de Dimineata a Parintelui Sofronie Saharov

Rugăciunea de dimineață a Părintelui Sofronie Saharov

Rugăciunea de dimineață a Părintelui Sofronie Saharov, cunoscută și sub numele de "Rugăciunea Zilei", este una dintre cele mai cunoscute rugăciuni ortodoxe în lumea contemporană. Rugăciunea a fost scrisă de Părintele Sofronie, unul dintre cei mai iubiți teologi ortodocși ai secolului al XX-lea. Este una dintre cele mai îndrăgite rugăciuni ortodoxe și este recomandată ca o modalitate de a începe ziua.

Rugăciunea se deschide prin cuvintele: "Doamne, curățește-mi inima ca să pot primi lumina Ta și lumina Sfintei Treimi să mă însoțească mereu". Aceste cuvinte reflectă dorința Părintelui Sofronie de a ne conecta la vocea lui Dumnezeu și de a fi mai buni în fiecare zi. Rugăciunea continuă să vorbească despre mărturisirea credinței noastre în Dumnezeu și despre faptul că El ne va apăra și ne va asigura că vom trăi în pace.

Pe lângă faptul că ne oferă o modalitate de a ne conecta la vocea lui Dumnezeu, Rugăciunea de dimineață a Părintelui Sofronie Saharov ne oferă și ocazia de a ne conecta la energia divină. Această energie ne poate ajuta să ne pregătim pentru întreaga zi înainte de a merge la lucru sau de a începe alte activități. Rugăciunea ne ajută să ne concentrăm gândurile și intențiile pe lucrurile importante și să înțelegem că tot ce facem are un sens. Este o modalitate de a ne aminti că Dumnezeu este mereu cu noi și că El ne va ajuta să trecem peste orice obstacol.

Rugăciunea de dimineață a Părintelui Sofronie Saharov este una dintre cele mai iubite rugăciuni ortodoxe și este recomandată ca o modalitate de a începe ziua. Este o modalitate de a ne conecta la vocea lui Dumnezeu și de a ne conecta la energia divină. Ne ajută să ne concentrăm gândurile și intențiile pe lucrurile importante și să înțelegem că tot ce facem are un sens. Rugăciunea de dimineață a Părintelui Sofronie Saharov ne amintește că Dumnezeu este mereu cu noi și că El ne va ajuta să trecem peste orice obstacol.

Rugăciunea de dimineață a Părintelui Sofronie Saharov, ucenicul Sfântului Siluan Athonitul

Rugaciunea De Dimineata A Parintelui Sofronie Saharov. Rugăciunea de dimineață a Părintelui Sofronie Saharov, ucenicul Sfântului Siluan Athonitul Dumnezeul Cel veșnic și Făcătorule al tuturor lucrurilor, Care în neajunsa Ta bunătate m-ai chemat din neființă la această viață, Care mi-ai dăruit harul Botezului și al noii nașteri de sus, Care ai pus pecetea Sfântului Duh pe mădularele trupului meu în Taina Mirungerii și Care mi-ai dat dorința de a Te căuta, Tu, singurul Dumnezeu Adevărat, auzi...

Rugaciunea De Dimineata A Parintelui Sofronie Saharov Rugăciunea de dimineață a Părintelui Sofronie Saharov, ucenicul
from: ortodox.md
Rugaciunea De Dimineata A Parintelui Sofronie Saharov RUGĂCIUNEA DE DIMINEAŢĂ A PĂRINTELUI SOFRONIE SAHAROV, UCENICUL
from: schitulclosca.ro
Rugaciunea De Dimineata A Parintelui Sofronie Saharov Rugaciunea de dimineata nvvvr.pdf | DocDroid
from: www.docdroid.net
Rugaciunea De Dimineata A Parintelui Sofronie Saharov Rugaciune catre Sfantul Sofronie Saharov pentru primirea launtrica a
from: www.crestinortodox.ro
Rugaciunea De Dimineata A Parintelui Sofronie Saharov Arhim Sofronie Saharov - Rugăciunea, experiența vieții veșnice
from: www.slideshare.net
Rugaciunea De Dimineata A Parintelui Sofronie Saharov Rugaciunile Diminetii (Rugaciunea De Dimineata) ! - YouTube
from: www.youtube.com
Rugaciunea De Dimineata A Parintelui Sofronie Saharov Rugaciunea de dimineata nvvvr.pdf | DocDroid
from: www.docdroid.net
Rugaciunea De Dimineata A Parintelui Sofronie Saharov RugãCiunea De Dimineatã A Arhim. Sofronie Saharov
from: www.slideshare.net
Rugaciunea De Dimineata A Parintelui Sofronie Saharov Rugaciunea de dimineata - [DOC Document]
from: vdocuments.mx
Rugaciunea De Dimineata A Parintelui Sofronie Saharov RugãCiunea De Dimineatã A Arhim. Sofronie Saharov
from: www.slideshare.net
Rugaciunea De Dimineata A Parintelui Sofronie Saharov Rugaciunea de dimineata a Parintelui Arsenie Boca › Credinţa Ortodoxă
from: www.credinta-ortodoxa.com
Rugaciunea De Dimineata A Parintelui Sofronie Saharov Pin on psalmi
from: www.pinterest.fr

MAI POȚI CITI ȘI Rugăciunea de Dimineață a Părintelui Arsenie Boca. Dãruieste mie, celui mai de pe urmã si mai lepãdat dintre toti oamenii sã Te iubesc pre. Dumnezeule, Dumnezeul meu, multe lucruri şi mari cer eu de la Tine, Împăratul cel Preaînalt, dar nu am uitat nevrednicia mea, nici spurcăciunea mea, nici. Rugaciunea de dimineata a Parintelui Sofronie Saharov; S. N. LAZAREV, despre RUGACIUNE, ca modalitate de purificare a sufletului uman; Analiza pentru.

How to make your life fruitful | Voice of St. Sophrony (July 11)

Rugaciunea De Dimineata A Parintelui Sofronie Saharov. Rugăciunea de dimineață a Părintelui Sofronie Saharov. Date: noiembrie 14, 2014. Author: admin. Împãrate Sfinte, Cela ce esti mai înainte de toti vecii Fiul Tatãlui si. INDEMN LA RUGACIUNE STARUITOARE IN VREMURILE TULBURI PE CARE LE TRAVERSAM. Cuviosul Sofronie: MANTUIREA NOASTRA STA IN UNIREA.