html hit counter

Rugaciune De Pocainta Catre Domnul Iisus Hristos

Rugaciune De Pocainta Catre Domnul Iisus Hristos. Amin! 2.a. Rugăciune către Domnul Iisus Hristos – de mulţumire. Doamne Iisuse Hristoase, Îţi mulţumesc că eşti Dumnezeul nostru Multrăbdător, Multîndurător,.

Rugaciune De Pocainta Catre Domnul Iisus Hristos Canonul de pocainta catre Domnul nostru Iisus Hristos - YouTube
Canonul de pocainta catre Domnul nostru Iisus Hristos - YouTube

Rugăciunea de pocăință către Domnul Iisus Hristos este una dintre cele mai profunde și sincere forme de rugăciune pe care o putem face. Este o rugăciune prin care ne putem elibera de păcate și ne putem apropia de Domnul Iisus. Această rugăciune ne dă puterea de a trăi în mântuire și de a deveni mai buni. Fiecare dintre noi poate folosi această rugăciune pentru a-și exprima regretul față de păcatele sale și pentru a se întoarce la Domnul Iisus.

Cum să se roage Rugăciunea de Pocainta

Rugăciunea de pocăință către Domnul Iisus Hristos este o rugăciune simplă. Iată cum ar trebui să se roage: „Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-mă pe mine, păcătosul. Am păcătuit împotriva Ta și împotriva semenilor mei și recunosc că merit pedeapsa Ta. Acum mă întorc la Tine, Doamne, și Te rog să mă ierți pentru toate păcatele mele și să mă izbăvești de orice rău. Îmi dau seama că numai prin Tine pot fi mântuit. Doamne, ajută-mă să-mi păstrez credința și să-ți slujesc cu credință și devotament. Amin”.

Rugăciunea de pocăință către Domnul Iisus Hristos este un mod de a-ți exprima adevărat regretul pentru păcatele tale. Această rugăciune te va ajuta să te apropii de Domnul Iisus și să-ți îmbogățești spiritualitatea.

Cum ne poate ajuta Rugăciunea de Pocainta?

Rugăciunea de pocăință către Domnul Iisus Hristos ne poate ajuta în mai multe moduri. În primul rând, poate fi un mod de a ne exprima regretul față de păcatele noastre și de a ne întoarce la Domnul Iisus. De asemenea, această rugăciune ne poate ajuta să ne îndreptăm către mântuirea noastră și să ne apropiem de credința noastră. În sfârșit, această rugăciune ne poate ajuta să ne îmbunătățim relația cu Dumnezeu și să trăim o viață mai bună.

Rugăciunea de pocăință către Domnul Iisus Hristos este una dintre cele mai puternice forme de rugăciune. Ne poate ajuta să ne eliberăm de păcate și să ne apropiem de Domnul Iisus Hristos. Prin această rugăciune ne putem exprima regretul față de păcatele noastre și ne putem îndrepta spre mântuire. Prin această rugăciune, ne putem îmbunătăți relația cu Dumnezeu și ne putem întreține credința în Domnul Iisus Hristos.

Rugăciunea de pocăință către Domnul Iisus Hristos ne poate ajuta să ne eliberăm de păcate și să ne apropiem de Domnul Iisus. Această rugăciune ne poate ajuta să ne exprimăm regretul față de păcatele noastre și să ne îndreptăm către mântuire. De asemenea, poate fi un mod de a ne îmbunătăți relația cu Dumnezeu și de a-i sluji cu devotament. Rugăciunea de pocăință către Domnul Iisus Hristos este o rugăciune puternică și sinceră, care ne poate ajuta să trăim o viață mai bună și mai încrezătoare în Domnul Iisus Hristos.

Manastirea Frasinei Canon de pocainta catre Domnul nostru Iisus Hristos YouTube

Rugaciune De Pocainta Catre Domnul Iisus Hristos.

Rugaciune De Pocainta Catre Domnul Iisus Hristos Rugaciune catre Domnul nostru Iisus Hristos,pentru iertare si
from: www.youtube.com
Rugaciune De Pocainta Catre Domnul Iisus Hristos Canon de Pocăință către Domnul nostru Iisus Hristos – Sfantul Duh
from: sfantulduh.com
Rugaciune De Pocainta Catre Domnul Iisus Hristos Pin on Christ
from: www.pinterest.com
Rugaciune De Pocainta Catre Domnul Iisus Hristos Pin on Orthodox icon
from: www.pinterest.com
Rugaciune De Pocainta Catre Domnul Iisus Hristos Canon de pocăință către Domnul nostru Iisus Hristos
from: ziarullumina.ro
Rugaciune De Pocainta Catre Domnul Iisus Hristos Domnul Iisus Hristos.icon orthodox | Orthodox icons, God the father
from: www.pinterest.com
Rugaciune De Pocainta Catre Domnul Iisus Hristos Icoane Ortodoxe: Rugăciunea Domnului Iisus Hristos în Grădina Ghetsimanilor
from: colectieicoane.blogspot.com
Rugaciune De Pocainta Catre Domnul Iisus Hristos Domnul Nostru Iisus Hristos- Lumina sufletelor noastre, atat pe pamant
from: theodorosart.com
Rugaciune De Pocainta Catre Domnul Iisus Hristos Rugăciune către Domnul nostru Iisus Hristos, alcătuită de Sfântul Isaac
from: marturieathonita.ro
Rugaciune De Pocainta Catre Domnul Iisus Hristos Pin by Alina Carmen on Salvările mele in 2021 | Byzantine art, Art
from: www.pinterest.com
Rugaciune De Pocainta Catre Domnul Iisus Hristos Domnul Iisus Hristos🌹 (con imágenes)
from: www.pinterest.com
Rugaciune De Pocainta Catre Domnul Iisus Hristos Domnul Iisus Hristos.icon orthodox | Church art, Jesus, Jesus christ
from: www.pinterest.com

Postat de către Administrator 25 aprilie 2019 Educația creștină. Rugăciune de pocăință către Domnul nostru Iisus Hristos, a Sfântului Isaac Sirul. Doamne, Iisuse. 171+ Rugaciune De Pocainta Catre Domnul Iisus Hristos. Rugăciune către mântuitorul iisus hristos pentru ieşirea din necazuri. Canon de pocăință către domnul. Slavă puterii Tale, Doamne! Stih: Miluiește-mă, Dumnezeule, miluiește-mă. Desfătată și plăcută este aici calea dezmierdărilor, dar amară va fi ziua cea de apoi când se va.

CANON DE POCĂINȚĂ CĂTRE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, canon de pocainta

Rugaciune De Pocainta Catre Domnul Iisus Hristos. Rugaciune catre Domnul nostru Iisus Hristos. si ca Ti-ai daruit Inima Ta pentru noi. pentru pacatele noastre. pentru ca noi sa nu ne pierdem. Iisuse, ajuta-ne atunci cind pacatuim.. Cand Mantuitorul nostru Iisus Hristos a ajuns cu predicarea cuvantului in partile Gadarenilor, zis si Gherghesenilor. Predica la Inaltarea Domnului. Domnul si Mantuitorul nostru Iisus.