html hit counter

Naruto Shippuden Ep 85 In Romana

Naruto Shippuden Ep 85 In Romana. 8.1K views, 389 likes, 45 loves, 18 comments, 7 shares, Facebook Watch Videos from Les Otakus: NARUTO SHIPPUDEN VF ÉPISODE 85 : Un terrible secret. În Naruto: Shippuden, la 3 ani după ce Naruto a plecat cu Jiraya să se antreneze, el se întoarce în Konoha, pentru a se reuni cu Sakura și Kakashi, membri ai.

Naruto Shippuden Ep 85 In Romana Naruto Shippuden ep. 85 Legendado | Konoha Brasil
Naruto Shippuden ep. 85 Legendado | Konoha Brasil
Episodul 85 din Naruto Shippuden, intitulat „Calea lui Sasuke”, este unul plin de acţiune și suspans. Acest episod este binecunoscut pentru scena în care Sasuke se alătură Akatsuki. Acest episod prezintă o luptă între două grupuri mari, Akatsuki și Konoha 11, care au ca scop capturarea lui Sasuke Uchiha. Naruto se întâlnește cu Sasuke și încearcă să-l convingă să se întoarcă la Konoha. Această întâlnire face parte din misiunea lui Naruto de a-l convinge pe Sasuke să se întoarcă la Konoha și să se alăture echipei sale. Episodul se încheie cu Sasuke care acceptă să se alăture Akatsuki, lăsându-l pe Naruto fără cuvinte și complet devastat.

Confrontarea Konoha 11 și Akatsuki

Episodul 85 din Naruto Shippuden prezintă lupta dintre Konoha 11 și Akatsuki pentru capturarea lui Sasuke Uchiha. Konoha 11 este format din Naruto, Sakura, Kakashi, Kiba, Lee, Neji, Hinata, Tenten, Ino și Shikamaru. Acestea sunt toate personajele principale din serialul Naruto și au toate puteri unice și abilități. Akatsuki este format din criminali cu puteri deosebite și tehnici de luptă unice. Printre membrii Akatsuki se numără Itachi Uchiha, Kisame Hoshigaki, Deidara, Sasori și Pain. Akatsuki încearcă să captureze lumea și să instaureze regimul lor. Aceste două grupuri se confruntă în acest episod pentru controlul asupra lui Sasuke Uchiha.

Întâlnirea lui Sasuke și Naruto

În acest episod, Naruto se întâlnește cu Sasuke și încearcă să-l convingă să se întoarcă la Konoha. Acest lucru se întâmplă înainte ca Sasuke să se alăture Akatsuki. Naruto încearcă să-i spună lui Sasuke că nu e singur și că are prieteni care îl susțin și care îl iubesc. Sasuke răspunde că el nu poate să-i asculte cuvintele și că el a ales deja calea lui. El îi spune lui Naruto că el trebuie să-și urmeze propriul drum și că el nu poate fi oprit.

Finalul episodului

Episodul se încheie cu Sasuke care acceptă să se alăture Akatsuki, lăsându-l pe Naruto fără cuvinte și complet devastat. Acesta este momentul în care Sasuke își ia adio de la Naruto și se îndreaptă spre Akatsuki. Sasuke își părăsește prietenii și familia pentru a-și urma propriul drum. Acest episod este unul incitant și plin de acțiune, și arată lupta lui Sasuke între a-și urma calea și a rămâne în Konoha. Acest episod este unul important pentru Naruto Shippuden și este unul dintre cele mai populare episoade din serie. Episodul conține o mulțime de emoții și acțiune și este unul dintre episoadele care trebuie văzute.

Naruto uses Wind Style Rasen Shuriken | Team 7 comes to the rescue | Naruto vs Kakuzu

Naruto Shippuden Ep 85 In Romana. Naruto Shippuden episode 86,87,88,89 Don't forget to subscribe:)

Naruto Shippuden Ep 85 In Romana Naruto Capitulo 85 Español Latino
from: www.zonarutoppuden.com
Naruto Shippuden Ep 85 In Romana Naruto Episode 85 Sub
from: megazonearea.web.fc2.com
Naruto Shippuden Ep 85 In Romana Naruto Shippuden Episode 85 REACTION!!! - YouTube
from: www.youtube.com
Naruto Shippuden Ep 85 In Romana Naruto Shippuden English Dubbed Episodes Torrent Download - beangin
from: beangin.weebly.com
Naruto Shippuden Ep 85 In Romana Naruto Shippuden Episodio 441 Online - Animes Online
from: animesonline.cc
Naruto Shippuden Ep 85 In Romana Review : Naruto Shippuden Épisode 397 - L’Aura d’un Leader - YZGeneration
from: yzgeneration.com
Naruto Shippuden Ep 85 In Romana Naruto Sezonul 2 dublat in romana | Desene Animate
from: deseneanimatedublate4.blogspot.com
Naruto Shippuden Ep 85 In Romana Naruto Shippūden: Episodul 360 Online Subtitrat In Romana in 2020
from: www.pinterest.com
Naruto Shippuden Ep 85 In Romana Naruto Shippūden: Episodul 209 Online Subtitrat In Romana - Desene Super
from: desene-super.org
Naruto Shippuden Ep 85 In Romana Naruto Shippūden: Episodul 172 Online Subtitrat In Romana - Desene Super
from: desene-super.org
Naruto Shippuden Ep 85 In Romana Review: Naruto Shippuden "Power: Episode 3" | Bubbleblabber
from: www.bubbleblabber.com
Naruto Shippuden Ep 85 In Romana Naruto Shippuden Sub ITA - CaperSait
from: capersait.blogspot.com

Postat de bing021 @ 3 ianuarie, 00:25. Animeul Boruto va introduce povestea „Sasuke Retsuden” în ianuarie, urmată de revenirea la povestea lui Code. Postat de Bogdanovix. Kishuku Gakkou no Juliet Nr. 85. Cardcaptor Sakura Ep. 56. Kishuku Gakkou no Juliet Nr. 84. Oniichan wa Oshimai! Ep. 3 . Wo Jian Qile Yi Di Shuxing Ep. 2, 3. Utawarerumono:. Shadows House 2nd Season Ep. 5, 6. Blue Lock Ep. 14. Berserk Manga Cap. 123, 124. Urusei Yatsura (2022) Ep. 12. Click aici pentru a urmări oricare din aceste serii. Ştiri din.

Kakashi,Kurenai,Asuma & jiraya & naruto VS Itachi & Kisame ( full fight )

Naruto Shippuden Ep 85 In Romana. Nan Hao & Shang Feng Cap. 85-87. Cardcaptor Sakura Ep. 54 . Nikurashii hodo Aishiteru Cap. 1-9. Shadows House 2nd Season Ep. 8. Kyokou Suiri 2 Ep. 3. Solo Leveling Cap.. 12K views, 599 likes, 99 loves, 15 comments, 17 shares, Facebook Watch Videos from Les Otakus: NARUTO VF ÉPISODE 85 La malédiction du clan Uchiwa Je.