html hit counter

Mi E Asa De Dor Isuse Dupa Tine Versuri

Mi E Asa De Dor Isuse Dupa Tine Versuri. Mi-așa de dor, Isuse, să revii! În rugăciune să Te pot simți. Și lacrimi multe să-Ți pot oferi! 3. Mi-așa de dor ca să Te văd pe nori, Mi-așa de dor să văd cum vei veni, Mi-așa de dor din. 1. Mi-e aşa de dor de Tine. Isuse, Dumnezeu; /: Te chem să vii la mine. Şi plâng de dorul Tău. :/. 2. Ce-aş face-n suferinţă, Ce-aş face la necaz,

Mi E Asa De Dor Isuse Dupa Tine Versuri Vio Diacu - Mi-asa de dor Isuse dupa tine (Cu Versuri) - YouTube
Vio Diacu - Mi-asa de dor Isuse dupa tine (Cu Versuri) - YouTube
Mi E Asa De Dor Isuse Dupa Tine este o melodie spirituala compusa de Gheorghe Zamfir si interpretata de multi artisti. Este un cântec de rugăciune și devotament față de Isus Cristos, care își exprimă sentimentele profunde de dor și suferință. Acest cântec ne poate încuraja și inspira pe toți să-L căutăm pe Isus și să ne îndreptăm către El în momentele grele din viață.

Versurile

Versurile melodiei sunt simple și profunde. Ele exprimă sentimente de dor și lipsă față de El, și de speranță că El este lângă noi și ne poate ajuta să ne ridicăm în momentele grele. Versuri precum: „Mi e asa de dor Isuse dupa tine” și „Simt ca un foc in sufletul meu” ne încurajează să ne îndreptăm către El în momentele grele.

Mesajul

Mesajul din spatele cântecului este că, oricât de departe am fi de El, El ne poate ajuta în momentele grele și El întotdeauna ne iubește și ne poate oferi confortul și liniștea de care avem nevoie. In aceasta melodie, artistul ne încurajează să ne punem toată încrederea în Dumnezeu și să-L căutăm în momentele grele din viața noastră.

Cum poate fi folosită această melodie

Această melodie poate fi folosită în multe moduri diferite. Unul dintre cele mai populare moduri în care poate fi folosită este ca o sursă de încurajare și inspirație. Poate fi folosită pentru a încuraja și a inspira pe cei care se confruntă cu momente dificile, pentru a le aminti că Isus este lângă ei și că El poate oferi speranță și consolare. De asemenea, această melodie poate fi folosită ca o sursă de aducere aminte de Isus și de iubirea Lui, care ne poate încuraja să avem încredere și să ne îndreptăm către El în orice moment.

Concluzie

Mi e asa de dor Isuse dupa tine este o melodie spirituala compusa de Gheorghe Zamfir si interpretata de mulți artiști. Ea ne poate încuraja și inspira să-L căutăm pe Isus și să ne îndreptăm către El în momentele grele din viața noastră. Versurile melodiei sunt simple, dar profunde, și ne încurajează să ne punem toată încrederea în Dumnezeu și să-L căutăm în momentele grele. Această melodie poate fi folosită pentru a încuraja și a inspira pe cei care se confruntă cu momente dificile, pentru a le aminti că Isus este lângă ei și că El poate oferi speranță și consolare.

Mi-asa de dor Isuse dupa Tine # Versuri #

Mi E Asa De Dor Isuse Dupa Tine Versuri. Mi-asa de dor Isuse dupa Tine Mi-asa de dor sa simt prezenta Ta Mi-asa de dor ca Tu in rugaciune Sa vi sa-mi stergi Isuse lacrima. Refren: Mi-atat de dor Isuse dupa Tine Mi-atat de dor sa simt prezenta Ta Sa simt ca esti in toate langa mine Sa simt mereu, mereu prezenta ta. Mi-asa de dor ca Tu in nopti tarzii Mi-asa de dor Isuse sa revii In rugaciune sa te pot simti Si lacrimi multe sa-ti pot oferi. Mi-asa de dor ca sa te vad pe...

Mi E Asa De Dor Isuse Dupa Tine Versuri DOWNLOAD: Naomi Sturza Miasa De Dor Isuse Dupa Tine Muzica Crestina
from: gold.naijagreen.com.ng
Mi E Asa De Dor Isuse Dupa Tine Versuri Mi-e Atat de Dor Isuse Dupa Tine
from: www.scribd.com
Mi E Asa De Dor Isuse Dupa Tine Versuri DOWNLOAD: Naomi Sturza Miasa De Dor Isuse Dupa Tine Muzica Crestina
from: gold.naijagreen.com.ng
Mi E Asa De Dor Isuse Dupa Tine Versuri Pin on Negative
from: www.pinterest.com
Mi E Asa De Dor Isuse Dupa Tine Versuri Să se îndrepteze rugăciunea mea pentru Liturghia Darurilor mai înainte
from: www.youtube.com
Mi E Asa De Dor Isuse Dupa Tine Versuri 🎹 Mi-așa de dor, Isuse, după Tine (tutorial | partitură pian - nivel
from: www.youtube.com
Mi E Asa De Dor Isuse Dupa Tine Versuri Mi-e dor de tine... Și mie | O instalație-dialog pentru românii din
from: cluj.com
Mi E Asa De Dor Isuse Dupa Tine Versuri NEGATIV & VERSURI - MIE ASA DE DOR DE TINE - YouTube
from: www.youtube.com
Mi E Asa De Dor Isuse Dupa Tine Versuri Cateodata, dor - Blogul Irinei
from: blogulirinei.ro
Mi E Asa De Dor Isuse Dupa Tine Versuri Mie asa de dor Isuse dupa Tine - YouTube
from: www.youtube.com
Mi E Asa De Dor Isuse Dupa Tine Versuri FRUMOASE VERSURI DE IUBIRE SI DE DOR! | Love poems, Cute messages for
from: ro.pinterest.com
Mi E Asa De Dor Isuse Dupa Tine Versuri MI-E ASA DE DOR ISUSE DUPA TINE. - YouTube
from: www.youtube.com

Mi-e aa de dor Isuse dupa Tine 1. Mi-e aa de dor Isuse dupa Tine Mi-e aa de dor s simt prezenta Ta Mi-e aa de dor ca tu n rugciune S vi s-mi tergi Isuse lacrima Mi-e att de dor. Recunosc mi-a fost teama sa iubesc. Dar nu-i tarziu langa tine iar sa fiu. Refren: Mi-e dor de tine marturisesc. Mi-e dor de tine. Si as vrea pe cer sa scriu "te iubesc". Mi-e dor sa ma.

Mi-e-așa de dor Isuse, după Tine - Negativ creștin

Mi E Asa De Dor Isuse Dupa Tine Versuri. Mi-atât de dor, Isuse, după Tine, Mi-atât de dor să simt prezența Ta! Să simt că ești în toate lângă mine, Să simt mereu, mereu prezența Ta! Mi-așa de dor ca să Te văd pe nori, Mi. Videoclip TikTok de la LiveSoundRomania (@livesoundromania): „Live de la repetitii - Mi-asa de dor, Isuse dupa Tine”. sunet original - LiveSoundRomania.