html hit counter

Iisuse Al Meu Prieten Drag Versuri

Iisuse Al Meu Prieten Drag Versuri. Isuse-al meu prieten drag Ce bine-i lângă tine. O JESUS CHRIST, MY DEAR FRIEND Since early in my youger age O Jesus, dear friend With You I travel all the time. 1. Isuse,-al meu prieten scump Din zorii tineretii, /: Cu Tine eu calatoresc Pan' la sfarsitul vietii. :/ 2. In zori de zi cand ma trezesc, Smerit m-aplec sub cruce, /:Ca-n.

Iisuse Al Meu Prieten Drag Versuri Iisuse-Al Meu, Prieten Drag
Iisuse-Al Meu, Prieten Drag
Iisuse, al meu prieten drag este un cântec de preasfântă dragoste compus de David Ingles și interpretat de către cei mai mari artiști din muzica religioasă. Acesta este un cântec despre cât de mult ne iubesc Isus și despre cât de mult El ne iubește pe noi. Acesta este un cântec care încurajează credincioșii să-L ceară pe Isus să fie prietenul lor și să se bazeze pe prezența lui în viața lor. Cântecul a devenit rapid unul dintre cele mai populare cântece de rugăciune și este încă foarte popular în această zi. Versurile cântecului spun povestea unei persoane care se îndreaptă spre Isus în căutarea iubirii și a protecției sale. Acesta își exprimă dorința de a se baza pe Isus și de a-L lăsa să devină alinarea lor în momentele de greutate. Versurile spun, de asemenea, că Isus este prietenul lor drag și că aceasta este o cale spre bucuria veșnică.

Cântecul și mesajul său

Iisuse, al meu prieten drag este un cântec care încurajează pe ascultători să se bazeze pe Isus și să-L lase să devină alinarea lor în momentele de greutate. Acesta îi încurajează pe ascultători să se bazeze pe Isus și să-i ceară ajutorul și îndrumarea în orice moment. Acesta îi încurajează, de asemenea, pe ascultători să-și afirme credința și să știe că Isus este mereu acolo pentru ei. Cântecul îi încurajează pe ascultători să se bazeze pe Isus și să se lase în grija Lui. De asemenea, îi încurajează să continue să-L ceară pe Isus și să știe că El este alinarea lor în momentele de greutate.

Impactul cântecului

Iisuse, al meu prieten drag este un cântec foarte popular și a avut un mare impact asupra credincioșilor. Acesta le-a încurajat pe mulți oameni să se bazeze pe Isus și să-L ceară ajutorul și îndrumarea în orice moment. Cântecul a devenit unul dintre cele mai populare cântece de rugăciune și este încă foarte popular în această zi. Acesta a fost interpretat de către unii dintre cei mai mari artiști din muzica religioasă și a ajutat la întărirea credinței și a încrederii în Isus. Iisuse, al meu prieten drag este un cântec minunat despre cât de mult ne iubesc Isus și despre cât de mult El ne iubește pe noi. Acesta încurajează pe credincioși să-L ceară pe Isus să fie prietenul lor și să se bazeze pe prezența lui în viața lor. Acesta a ajutat la întărirea credinței și a încrederii în Isus și a devenit unul dintre cele mai populare cântece de rugăciune. Acesta ne amintește cât de mult ne iubește Isus și cât de mult El ne iubește pe noi.

Georgiana Lobont- Iisuse-al meu, prieten drag

Iisuse Al Meu Prieten Drag Versuri. Priceasna a fost inregistrata la studioul maestrului Sandel Filip Cluj-Napoca Producator video- Zestrea media 🔴 Subscribe ➠ bit.ly/2JnCv10 💙 Facebook: bit.ly/2UHKDyA ❤️ Instagram: bit.ly/33VHrnq 🌐 Site Web ➠ georgianalobont.ro ☎️ Contact Artist ➠ Rares - 0754 554 772

Iisuse Al Meu Prieten Drag Versuri Pin on Negative
from: www.pinterest.com
Iisuse Al Meu Prieten Drag Versuri Prieten drag | Mesaje De Suflet
from: mesajedesuflet.ro
Iisuse Al Meu Prieten Drag Versuri Multumesc, dragul meu prieten... ca esti langa mine cand am nevoie
from: www.credinta-ortodoxa.com
Iisuse Al Meu Prieten Drag Versuri Sasaran Mariana -Isuse al meu prieten drag - YouTube
from: www.youtube.com
Iisuse Al Meu Prieten Drag Versuri Diana Cîrlig - Iisuse al meu prieten drag - YouTube
from: www.youtube.com
Iisuse Al Meu Prieten Drag Versuri Mihaela Botos Lates - Isus al meu prieten drag (Pricesne) - YouTube
from: www.youtube.com
Iisuse Al Meu Prieten Drag Versuri Multumesc prieten drag!! - YouTube
from: www.youtube.com
Iisuse Al Meu Prieten Drag Versuri CarmenS_MOMof4: PRIETEN DRAG!
from: elenacarmen.blogspot.com
Iisuse Al Meu Prieten Drag Versuri PPT - Isus e-al meu prieten bun Isus e-al meu prieten bun Și Îl iubesc
from: www.slideserve.com
Iisuse Al Meu Prieten Drag Versuri Şoapte de dor: La revedere prieten drag!
from: soaptededor.blogspot.com
Iisuse Al Meu Prieten Drag Versuri Bota Bogdan - Iisuse al meu, prieten drag (priceasna 2022) - YouTube
from: www.youtube.com
Iisuse Al Meu Prieten Drag Versuri Gabriela Manoli - Iisuse-al meu , prieten drag - YouTube
from: www.youtube.com

Traian Dorz Nicolae Moldoveanu, fara album - cântec: 1. Isuse-al meu Prieten scump Din zorii tinereții, /: Cu Tine eu călătoresc Pân' la sfârșitul vieții! :/ 2. In zori de zi când mă. 1. Isuse, prieten drag, în orice vreme. De-aş întâlni a iadului oştire. Cuprind fiinţa mea împovărată. :/. 2. Căci Tu-mi reverşi comori nebănuite. O scară leagă cerul cu pământul.. Resurse creștine Text Poezii Flavius Laurian Duverna Dragostea Creatoare Isus al meu, Prieten drag! Isus al meu, Prieten drag! Isus al meu, Prieten drag! Săltând în culmea.

Isus al meu, prieten drag! - Luminița Anghel

Iisuse Al Meu Prieten Drag Versuri. [Gm A# C# F# G# D#m Fm] Chords for Georgiana Lobont- Iisuse-al meu, prieten drag with song key, BPM, capo transposer, play along with guitar, piano, ukulele & mandolin. Scribd is the world's largest social reading and publishing site.