html hit counter

Desfacerea Contractului De Munca Cu Litera I

Desfacerea Contractului De Munca Cu Litera I. c) reducerea salariului de baza pe o durata de 1—3 luni cu 5—10%; d) reducerea salariului de baza si/sau, dupa caz, si a indemnizatiei de conducere pe o perioada de 1—3 luni cu. Desfacerea contractului de munca cu litera i. De 4 luni am incheiat un contract de colaborare cu o firma de publicitate, eu fiind hosstesa (asta inseamna ca.

Desfacerea Contractului De Munca Cu Litera I Desfacerea Contractului De Munca Cu Litera B - 5
Desfacerea Contractului De Munca Cu Litera B - 5

În cazul în care angajatorul și angajatul nu mai doresc să colaboreze, se poate ajunge la desfacerea contractului de muncă. Potrivit Legii nr. 53/2003 privind Codul muncii, desfacerea contractului de muncă poate avea loc din inițiativa angajatorului sau din inițiativa angajatului. În acest articol ne vom concentra pe desfacerea contractului de muncă din inițiativa angajatorului, adică desfacerea contractului cu litera „I”.

Desfacerea contractului de muncă cu litera „I” se poate realiza în două situații: în cazul în care angajatorul dorește să înceteze colaborarea cu angajatul, sau în cazul în care angajatorul dorește să modifice anumite clauze din contractul de muncă.

Modalități de desfacere a contractului de muncă cu litera „I”

În cazul în care angajatorul dorește să înceteze colaborarea cu angajatul, atunci desfacerea contractului de muncă se poate realiza prin legea nr. 53/2003 privind Codul muncii, prin acordul partilor și în cazuri excepționale prin hotărâre judecătorească.

În cazul în care angajatorul dorește să modifice anumite clauze din contractul de muncă, atunci desfacerea contractului de muncă se poate realiza prin modificarea acestuia sau prin încheierea unui nou contract de muncă.

În cazul în care se recurge la desfacerea contractului de muncă cu litera „I” prin lege, angajatorul este obligat să întocmească un proces-verbal în care să fie consemnat faptul că desfacerea s-a realizat în temeiul Legii nr. 53/2003.

Un alt aspect important în cazul desfacerii contractelor de muncă cu litera „I” este plata drepturilor salariale și a altor drepturi care pot fi prevăzute în contractul de muncă. Angajatorul este obligat să plătească drepturile salariale și alte drepturi prevăzute în contractul de muncă la data desfacerii acestuia.

În concluzie, desfacerea contractului de muncă cu litera „I” este un proces complicat, care necesită respectarea anumitor reguli și proceduri prevăzute de lege. Respectarea acestor reguli și proceduri asigură respectarea drepturilor angajatorului și angajatului și împiedică apariția unor litigii sau disputelor între angajator și angajat.

VIDEO: Codul muncii. Prevederi privind contractul individual de muncă - partea I

Desfacerea Contractului De Munca Cu Litera I. Codul muncii. Prevederi privind contractul individual de muncă

Desfacerea Contractului De Munca Cu Litera I Spitalul de Oftalmologie: Statul criminal roman - partea I
from: spitaluldeoftalmologie.blogspot.com
Desfacerea Contractului De Munca Cu Litera I Referat: Desfacerea Contractului de Munca (#367492) - Graduo
from: graduo.ro
Desfacerea Contractului De Munca Cu Litera I Act Aditional Contract De Munca : Explorați Cărți electronice
from: www.mkp.org.nz
Desfacerea Contractului De Munca Cu Litera I Art.61 Codul Muncii - 10
from: sdfgh43266zx.blogspot.com
Desfacerea Contractului De Munca Cu Litera I Licenta: Decizii privind desfacerea contractului individual de munca
from: graduo.ro
Desfacerea Contractului De Munca Cu Litera I Referat: Desfacerea Contractului de Munca (#367492) - Graduo
from: graduo.ro
Desfacerea Contractului De Munca Cu Litera I Licenta: Decizii privind desfacerea contractului individual de munca
from: graduo.ro
Desfacerea Contractului De Munca Cu Litera I Contract individual de munca 1
from: ro.scribd.com
Desfacerea Contractului De Munca Cu Litera I Contract De Munca Individual Model - 10
from: sdfgh43266zx.blogspot.com
Desfacerea Contractului De Munca Cu Litera I Contract Individual De Munca 2017 Model - asdfd
from: bvndtrrsd.blogspot.com
Desfacerea Contractului De Munca Cu Litera I Desfacerea Contractului De Munca – ARTICOLE SIMILARE
from: petrodesign.ro
Desfacerea Contractului De Munca Cu Litera I Model Contract Individual de Munca 2015.doc
from: www.scribd.com

Art. 56. [cazurile incetarii de drept a contractului individual de munca] (1) Contractul individual de munca existent inceteaza de drept: a) la data decesului salariatului sau al. Desfacerea contractului individual de munca cu litera I Am lucrat pe contract determinat 3 luni de la data 21.10.2012-21.01.2013, aducandumi-se la cunostinta ca nu mi se va mai. Fiind vorba de o desfacere prin comun acord, dreptul dvs. este sa va dati acordul sau nu la desfacerea contractului in acest fel. Cu alte cuvinte, ca angajat, aveti.

Suspendarea contractului de munca din motive economice | Legislatia muncii

Desfacerea Contractului De Munca Cu Litera I. Concedierea salariatului respectiv în cazul în care arestarea preventivă depăşeşte o perioadă de 60 de zile, deşi contractul său de muncă este suspendat, este în. (1) Contractul individual de muncă existent încetează de drept: i) la data expirării termenului contractului individual de muncă încheiat pe durată determinată;" Nu.