html hit counter

Cate Oua Se Pun Sub Closca Gaina

Cate Oua Se Pun Sub Closca Gaina. Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile. A mea a facut 13 care le-am pus plus 4 care au ramas si le-am mancat Multumesc mult.Atatea au incaput sub ea, daca mai adaugam ramaneau pe afara si se.

Cate Oua Se Pun Sub Closca Gaina Gaina - Toate Animalele
Gaina - Toate Animalele
Găinile sunt animale domestice extrem de importante și utile în gospodăriile majorității populațiilor lumii. Ele furnizează ouă și carne și sunt folosite pentru îngrijirea pământului și pentru menținerea ecosistemului. Pentru a asigura că hrana și produsele obținute din găini sunt sigure pentru consum, este important să se știe câte ouă se pun sub cloșca găinii.

Când se pun ouă sub cloșca găinii

Cloșca este o cutie mare în care se pun ouăle găinii pentru a le incubator. Ea poate fi făcută din lemn, metal sau plastic și are un spațiu suficient pentru a ține câteva ouă. Găina depune ouăle în cloșca înainte de a se așeza pe ele, iar câteva dintre acestea vor fi incubate și vor produce puii. Se recomandă ca o găină să aibă între 6 și 12 ouă sub cloșcă. Numărul exact depinde de vârsta și rasa găinii.

Cum se depun ouăle în cloșcă

Găina va depune ouăle în cloșca în care s-a așezat, în general, în ordinea în care au fost depuse. Aceasta va începe cu primul ou depus, care va fi așezat cel mai adânc în cloșca, și va continua cu următoarele ouă adăugate pe rând. După ce se depun toate ouăle, găina le va strânge în interiorul cloșcii și le va ține acolo.

Ce se întâmplă dacă se pun prea multe ouă în cloșcă

Dacă se pun prea multe ouă în cloșcă, găina poate avea dificultăți în a se întoarce și a se întinde pe toate ouăle, ceea ce înseamnă că unele dintre ele nu vor fi incubate suficient. Acest lucru poate duce la o producție scăzută de ouă și puii de găină pot avea probleme de dezvoltare. De asemenea, prea multe ouă în cloșcă pot crește riscul de a se sparge, ceea ce poate fi periculos pentru găina care se odihnește înăuntru.

Concluzie

Găinile sunt animale domestice extrem de importante și utile în gospodării. Pentru a asigura că hrana și produsele obținute din găini sunt sigure pentru consum, este important să se știe câte ouă se pun sub cloșca găinii. Se recomandă ca o găină să aibă între 6 și 12 ouă sub cloșcă. Numărul exact depinde de vârsta și rasa găinii. Găina va depune ouăle în cloșca în care s-a așezat, în general, în ordinea în care au fost depuse. Dacă se pun prea multe ouă în cloșcă, găina poate avea dificultăți în a se întoarce și a se întinde pe toate ouăle, ceea ce poate duce la o producție scăzută de ouă și puii de găină pot avea probleme de dezvoltare.

Cum Punem Cloște cu 90% Procentaj de Incubare

Cate Oua Se Pun Sub Closca Gaina. Am pus 3 #Cloște #împreună in același loc !

Cate Oua Se Pun Sub Closca Gaina Cate Oua Face O Gaina Pe Zi - 8
from: edcwsx3456qa.blogspot.com
Cate Oua Se Pun Sub Closca Gaina Oua gaina XL cifra 1 – Organic Bang
from: organicbang.ro
Cate Oua Se Pun Sub Closca Gaina Ouă de găină si perepelita | George Standard
from: ggg.md
Cate Oua Se Pun Sub Closca Gaina Cate Oua Face O Gaina Pe Zi - roman-pics
from: roman-pics.blogspot.com
Cate Oua Se Pun Sub Closca Gaina Closca in ianuarie - YouTube
from: www.youtube.com
Cate Oua Se Pun Sub Closca Gaina Ouă de gaină | Cocorigo
from: cocorigo.md
Cate Oua Se Pun Sub Closca Gaina Ce inseamna cand visezi gaina - desprevise.ro
from: desprevise.ro
Cate Oua Se Pun Sub Closca Gaina Gaina cloșca și puii de bibilica - YouTube
from: www.youtube.com
Cate Oua Se Pun Sub Closca Gaina Câte ouă poate depune o găină | Fapte la întâmplare #22 - YouTube
from: www.youtube.com
Cate Oua Se Pun Sub Closca Gaina Gaina domestica - Stiati ca... - Deștepți.ro
from: destepti.ro
Cate Oua Se Pun Sub Closca Gaina Cofrag oua de gaina Albert clasa M, 30 bucati - Auchan online
from: www.auchan.ro
Cate Oua Se Pun Sub Closca Gaina Oua gaina XL Cifra 2 – Organic Bang
from: organicbang.ro

carte de séjour ? Modèle de titre de séjour recto-verso Recto Verso. Modèle de Visa Long Séjour valant Titre de Séjour —.0- SEJOUR 10 chiffres 10 chiffres 10 chiffres Vignette no. Vous voulez savoir combien vaut Clos de la Gala 3, Court-Saint-Étienne, Court-Saint-Etienne ? Ou en savoir plus sur le quartier ? Découvrez-le maintenant sur Realo ! Clocitul la gaini. Gainile, ca mai toate pasarile, au fost inzestrate de la natura cu un puternic instinct matern si o extraordinara abilitate: clocitul. Chiar daca de-a lungul timpului.

Stimularea clocitului la gaini

Cate Oua Se Pun Sub Closca Gaina. En effet, même si « « Stop Pub » » avait été apposé sur environ un tiers des boîtes aux lettres, les imprimés publicitaires représentent encore près de 900 000 tonnes. Daca avem un cuibar mai inalt, sub el se va pune un strat de iarba care, pentru a umezi aerul, se va mai uda din cand in cand. Pe vreme mai rece, closca se va.