html hit counter

Cat Costa Un Papagal Micul Alexander

Cat Costa Un Papagal Micul Alexander. Papagal micul Alexander in vârsta de 1 an. Nu vorbește momentan deoarece nu am avut timp sa mă ocup de el și a fost cumpărat pentru plăcerea celor mici. Este... olx.ro cu 30+.

Cat Costa Un Papagal Micul Alexander Micul alexander - YouTube
Micul alexander - YouTube

Micul Alexander Papagal este o pasăre exotică foarte inteligentă, care poate deveni un companion de viață minunat. Aceste păsări pot fi antrenate pentru a vorbi și se pot împrieteni cu oamenii. Cu toate acestea, acest tip de papagal poate fi scump, dar prețul exact depinde de mai mulți factori. Acest articol va explora în detaliu ce trebuie să știți despre Micul Alexander Papagal și cât costă să aveți unul.

Ce este Micul Alexander Papagal?

Micul Alexander Papagal este o specie de papagal exotic. Aceste păsări au o culoare de părți albastră și o pereche de ochi mari, albaștri. Ei au picioare groase și o coadă lungă și subțire. Acestea sunt păsări inteligente și curioase, care își petrec majoritatea timpului căutând prin casă și explorând lucrurile din jurul lor. Aceste păsări sunt, de asemenea, renumite pentru faptul că pot fi antrenate pentru a vorbi și pentru a se împrieteni cu oamenii. Acestea sunt, de asemenea, cunoscute pentru a fi foarte ludice și activi.

Care sunt factorii care influențează prețul?

Atunci când vine vorba de prețul unui Micul Alexander Papagal, există mai mulți factori care pot influența prețul. Primul și cel mai important factor este vârsta pasărei. Pasările mai tinere sunt, de obicei, mai scumpe deoarece acestea sunt mai ușor de antrenat și de împrietenit cu oamenii. De asemenea, prețul poate fi, de asemenea, afectat de calitatea și tipul de alimente pe care le oferiți pasării. De asemenea, prețul poate fi, de asemenea, afectat de locația dvs. și de câți proprietari au mai avut pasărea înainte de dvs.

Cât costă un Micul Alexander Papagal?

Prețul unui Micul Alexander Papagal poate varia în funcție de vârsta pasărei, calitatea alimentelor și locația dvs. În general, prețul unui papagal Micul Alexander se învârte în jurul sumei de 500-600 de dolari. Acest preț poate include și o cutie de transport, ceea ce poate aduce prețul total la aproximativ 800 de dolari. Acest preț nu include alimentele și accesoriile necesare pentru a crește un papagal, care pot aduce prețul total la aproximativ 1000 de dolari.

Pentru a întreține un Micul Alexander Papagal, veți avea nevoie de cel puțin o cutie de transport, o colivie, un suport și alimente. De asemenea, veți avea nevoie de zilnic de îngrijire și atenție, precum și de jucării și accesorii pentru a vă asigura că papagalul dvs. are un mediu plăcut și stimulativ. Aceste costuri suplimentare pot aduce prețul total al unui Micul Alexander Papagal la aproximativ 1200 de dolari.

Aveți grijă de un Micul Alexander Papagal și veți avea o pasăre inteligentă, ludică și loială pentru mulți ani de acum înainte. Cu toate acestea, prețul poate fi destul de scump, dar dacă țineți cont de toți factorii care influențează prețul, puteți avea un preț rezonabil pentru Micul Alexander Papagal.

Pentru a concluziona, Micul Alexander Papagal este o pasăre inteligentă, ludică și loială care poate deveni un companion minunat de viață. Acestea sunt, de asemenea, păsări foarte inteligente care pot fi antrenate pentru a vorbi și se pot împrieteni cu oamenii. Cu toate acestea, prețul acestor papagale poate fi destul de scump, dar prețul exact depinde de mai mulți factori, cum ar fi vârsta pasărei, calitatea alimentelor și locația dvs. În general, prețul unui Micul Alexander Papagal se învârte în jurul sumei de 500-600 de dolari, plus alte costuri suplimentare pentru accesorii și alimente, care pot aduce prețul total la aproximativ 1200 de dolari.

MI-AM CUMPARAT UN PAPAGAL VORBITOR !!

Cat Costa Un Papagal Micul Alexander. Devino un membru al canalului ( smardoi ) - bit.ly/2SX9i2g ------------------------------------------------------------------------------------------------ ★Instagram : instagram.com/sebicrisann/ ★Tik Tok : tiktok.com/amp/tag/sebicr... ★Facebook : facebook.com/sebibatranelul ★Business : [email protected] ------------------------------------------------------------------------------------------------

Cat Costa Un Papagal Micul Alexander Micul Alexander - hranim papagali in parc - YouTube
from: www.youtube.com
Cat Costa Un Papagal Micul Alexander Despre Koko papagalul meu micul Alexander - YouTube
from: www.youtube.com
Cat Costa Un Papagal Micul Alexander Galerie Foto Zoo Targoviste
from: www.zootargoviste.ro
Cat Costa Un Papagal Micul Alexander PASARI DIN ROMANIA: PAPAGALUL MICUL ALEXANDER, Psittacula krameri (in
from: www.pasaridinromania.com
Cat Costa Un Papagal Micul Alexander Papagal Micul Alexandru | arhiva Okazii.ro
from: www.okazii.ro
Cat Costa Un Papagal Micul Alexander Papagal micul alexander - YouTube
from: www.youtube.com
Cat Costa Un Papagal Micul Alexander Descoperă Papagalii: Micul Alexander (Psittacula krameri) - fișa speciei
from: descoperapapagalii.blogspot.com
Cat Costa Un Papagal Micul Alexander Micul Alexander în grădină - YouTube
from: www.youtube.com
Cat Costa Un Papagal Micul Alexander Galerie Foto Zoo Targoviste
from: www.zootargoviste.ro
Cat Costa Un Papagal Micul Alexander Papagal Micul Alexander | arhiva Okazii.ro
from: www.okazii.ro
Cat Costa Un Papagal Micul Alexander Micul Alexandru - YouTube
from: www.youtube.com
Cat Costa Un Papagal Micul Alexander MASCUL MICUL ALEXANDER - PAPAGALI - sandumilea
from: www.sunphoto.ro

Vand papagal micul Alexander pui,7 luni, cu tot cu colivie mare accesorii pentru colivie si mancare. olx.ro cu 30+ zile în urmă. Raportați. 2 Imagini . Vand pui papagal micul. Exista doua specii de papagal Alexander: micul si marele Alexander. Ei au o durata de viata de 20 – 30 de ani si se considera ca sunt excelenti vorbitori, daca beneficiaza de. Riki mananca grisina

Micul Alexander..vorbeste

Cat Costa Un Papagal Micul Alexander. vand papagali micul alexandru pui culoare verde 250 ron, galben, albastru 300 ron si alb 350 ron si masculi maturi culoare verde, se pot transporta si in tara, detali la tel Cauta. Papagal Micul Alexander putin speriat, cumparat din petshop in urma cu cateva zile, nu este obisnuit cu oamenii :( Apreciaza pagina mea de Facebook la https:...