html hit counter

Armata Salvarii Misiunea Crestina De Binefacere

Armata Salvarii Misiunea Crestina De Binefacere. Misiunea noastră este să răspundem nevoilor umane, să îmbunătățim calitatea vieții persoanelor aflate în suferință, să redăm speranța, să promovăm o lume a solidarității,. Angajament Creștin. Misiunea și motivul existenței noastre se bazează exclusiv pe valori și învățături biblice. Scopul nostru principal este de a predica Evanghelia oricui, fără.

Armata Salvarii Misiunea Crestina De Binefacere Asociatia Misiunea Crestina Armata Salvarii din Romania
Asociatia Misiunea Crestina Armata Salvarii din Romania

Armata Salvării este o organizație caritabilă internațională, care s-a născut în 1865, în Anglia, ca răspuns la nevoile spirituale și materiale ale vremii. De-a lungul anilor, missionarii și voluntarii Armatei Salvării au început să ajute fără discriminare persoanele aflate în dificultate, oferindu-le o gamă largă de servicii, inclusiv servicii medicale, servicii sociale și oportunități educaționale. Misiunea Armatei Salvării de a servi comunităților vulnerabile și de a răspunde nevoilor spirituale, fizice și sociale ale oamenilor, a rămas aceeași de-a lungul anilor. Astăzi, Armata Salvării este prezentă în peste 127 de țări și își desfășoară activitatea în peste 400 de centre în întreaga lume.

Misiunea Crestină de Binefacere

Misiunea Armatei Salvării este de a oferi servicii și de a răspunde nevoilor spirituale, fizice și sociale ale oamenilor, în conformitate cu principiile creștinismului. Acest lucru se face prin programe care oferă servicii medicale și sociale persoanelor sărace și vulnerabile, prin oferirea de servicii educaționale, prin lucrul cu persoanele dezavantajate și prin oferirea de sprijin spiritual și moral. De asemenea, Armata Salvării oferă servicii de loialitate și de bun-venit persoanelor care se întorc din exilul lor și oferă oportunități de angajare și educație persoanelor care sunt dispuse să-și schimbe modul de viață. Armata Salvării oferă, de asemenea, servicii de asistență pentru persoanele aflate în carantină și asistență pentru persoanele afectate de crize naturale și alte catastrofe.

Cea mai mare parte a activității Armatei Salvării este sprijinirea spirituală și morală a oamenilor. Armata Salvării organizează programe de instruire spirituală și morală, precum și servicii religioase în bisericile și centrele lor. De asemenea, organizația oferă și programe de sprijin pentru persoanele aflate în dificultate, inclusiv programe de ajutor pentru familiile monoparentale și pentru persoanele aflate în carantină. Armata Salvării oferă, de asemenea, servicii de asistență pentru persoanele aflate în carantină și, de asemenea, asistență pentru persoanele afectate de crize naturale și alte catastrofe.

Armata Salvării are, de asemenea, un program de „Asigurare a Sănătății și Viitorului”, care ajută familiile să-și asigure copiii, în cazul în care părinții lor sunt incapacitați sau mor. Acest program oferă asigurări medicale, financiare și educaționale pentru copiii familiilor afectate. Programul se bazează pe principiul că, prin asigurarea copiilor, Armata Salvării poate contribui la reducerea sărăciei și la îmbunătățirea vieții familiilor afectate.

Ajutorul oferit

Armata Salvării oferă o gamă variată de programe și servicii, inclusiv servicii medicale, sociale și educaționale. De asemenea, Armata Salvării oferă sprijin spiritual și moral persoanelor aflate în dificultate. Acest sprijin se oferă prin programe și servicii de instruire spirituală și morală, prin servicii religioase și prin alte programe de sprijin. Aceste programe și servicii sunt oferite fără discriminare și sunt gratuite pentru cei care au nevoie.

Armata Salvării oferă, de asemenea, programe de asistență pentru persoanele aflate în carantină, de exemplu, prin oferirea de alimente, de medicamente și de alte bunuri de bază. Ei oferă, de asemenea, asistență pentru persoanele afectate de crize naturale și alte catastrofe, precum și servicii de asigurare pentru copiii familiilor afectate.

Armata Salvării oferă, de asemenea, programe de loialitate și de bun-venit persoanelor care se întorc din exilul lor și oportunități de angajare și educație persoanelor care sunt dispuse să-și schimbe modul de viață. Aceste programe sunt menite să ofere oamenilor oportunități de a-și îmbunătăți viața și de a-și îmbunătăți starea de sănătate.

Armata Salvării își desfășoară activitatea și acțiunile în conformitate cu principiile creștinismului și își propune să ofere servicii și să răspundă nevoilor spirituale, fizice și sociale ale oamenilor. Ei oferă o gamă largă de servicii și programe, inclusiv asistență medicală, socială și educațională, sprijin spiritual și moral și programe de asigurare a sănătății și viitorului. Aceste servicii și programe sunt ofer

Lesson 7: Social Class-Centered Justice Traditions: Rescue Missions, Salvation Army & Global Relief

Armata Salvarii Misiunea Crestina De Binefacere. Get the full free course Christian Leadership in Diverse and Under-Resourced Communities at: institute.cityvision.edu Get more free courses for Christian nonprofits and urban ministries at: cityvisioninstitute.org

Armata Salvarii Misiunea Crestina De Binefacere Craiova -18 iulie. Armata încheie misiunea din Zabul - Romania Military
from: www.rumaniamilitary.ro
Armata Salvarii Misiunea Crestina De Binefacere Militarii dejeni, tot mai aproape de misiunea din Afganistan - FOTO
from: dej24.ro
Armata Salvarii Misiunea Crestina De Binefacere Craiova -18 iulie. Armata încheie misiunea din Zabul - Romania Military
from: www.rumaniamilitary.ro
Armata Salvarii Misiunea Crestina De Binefacere Misiunea în SUA, executată de personalul medical militar și specialiști
from: www.radioresita.ro
Armata Salvarii Misiunea Crestina De Binefacere Misiunea în SUA, executată de personalul medical militar și specialiști
from: www.radioresita.ro
Armata Salvarii Misiunea Crestina De Binefacere Ceremonie militară. Armata României a încheiat misiunea în Afganistan
from: redactia.ro
Armata Salvarii Misiunea Crestina De Binefacere Armata obligatorie în România. Se reintroduce stagiul militar? - Stiri
from: stiriromania.ro
Armata Salvarii Misiunea Crestina De Binefacere Mercenari in Legiunea Straina sau soldati in Armata Romana. Ce aleg
from: www.opiniatimisoarei.ro
Armata Salvarii Misiunea Crestina De Binefacere Craiova -18 iulie. Armata încheie misiunea din Zabul - Romania Military
from: www.rumaniamilitary.ro
Armata Salvarii Misiunea Crestina De Binefacere CERES / Stiri / Asociatii / Ionut Sandu si Roxana Sandu sunt noii
from: www.economiesociala.net
Armata Salvarii Misiunea Crestina De Binefacere Membrii Societatii de binefacere Moldova la sfintirea steagului , 29
from: www.okazii.ro
Armata Salvarii Misiunea Crestina De Binefacere Armata Română se întoarce în Irak. Care este misiunea militarilor şi ce
from: adevarul.ro

Armata Salvarii Bucuresti, Bucharest, Romania. 2,403 "mi piace" · 9 persone ne parlanu · 846 eranu quì. Armata Salvarii Bucuresti este un loc unde poti... Armata Salvarii Bucuresti, บูคาเรสต์. ถูกใจ 2,392 คน · 126 คนกำลังพูดถึงสิ่งนี้ · 835 คนเคยมาที่นี่. Armata Salvarii Bucuresti este un loc unde poti gasi... Asociația „Misiunea Creștină Armata Salvării din România” angajează 1 asistent social/mediator social (normă intreaga 8 ore/zi, 40 ore/saptamana sau 100% normă).

⚔ The Normans in Europe by Arthur Henry Johnson - FULL Audiobook 🎧📖

Armata Salvarii Misiunea Crestina De Binefacere. "Argintaur" S.R.L. Or.Balti, 3121; "Argo" Al "Pavira- Prim" S.R.L., 3121; "Arhiconi-Grupp" S.R.L. Firma De Constructii, 3107; "Arhireev Oleg" I.I Atelier De ... comunitatea religioasa misiunea crestina de binefacere armata salvarii это компания работающая на территории Республики Молдова. Центральный офис находится.